Kära gäster

Våra anställdas och gästers säkerhet är högst prioriterad på Pålsjö-paviljongen. Därför följer vi noga utvecklingen av COVID-19, precis som vi följer alla rekommendationer från folkhälsomyndigheten.

Av samma anledning har vi valt att minska kapaciteten på Pålsjö-paviljongen för att hålla avståndet mellan våra gäster och personal.

Vi uppmanar våra gäster att hålla avståndet vid beställningen och bara använda vartannat bord.

Naturligtvis förväntar vi oss att du tar ansvar och tar hand om dig själv och oss alla, så du väljer att stanna hemma om du är sjuk eller i riskzonen.

Vi arbetar nära med både anställda och leverantörer för att säkerställa att alla är fullt uppdaterade om aktuella rekommendationer från folkhälsomyndigheten.

Vi gör allt vi kan för att säkerställa högsta hygienstandard inom alla aspekter av driften av Pålsjö-paviljongen – så att vi kan ge dig samma goda upplevelse som alltid, både på Pålsjö-paviljongen och som takeaway.

Hjälp oss genom att komma ihåg handsprinten som vi har placerat både i kassan och vid bestick, hosta och nysa i armfället och följ rekommendationerna från  folkhalsomyndighet.se